Імпланти MegaGen, що це таке і чому ми обираємо їх?

28.04.2024

Південнокорейська компанія MegaGen Implant (Мегаджен імплант) протягом довгих років спеціалізується на виробництві стоматологічних виробів. 

В її лінійці присутні близько 2100 найменувань за різними напрямками дентальної імплантатології. 

Світову популярність фірма здобула 2009 року, коли запустила виробництво інноваційної системи імплантації - AnyRidge. Завдяки широкому поширенню встановити такий імплантат сьогодні можна практично в будь-якій країні.

У 2017 р. імплантати MegaGen AnyRidge були удостоєні подяки прем'єра Кореї та премії "Надійна Якість".
На сьогоднішній день продукція компанії зареєстрована більш ніж в 90 країнах світу і отримала схвалення від Управління США з контролю якості продуктів харчування і лікарських препаратів (FDA). З цього боку головний плюс для пацієнтів - це можливість встановити імплантат в одній країні, а коронку на імплантат - в іншій. Лікар з імовірністю в 90% буде знайомий з цією системою імплантації.

Генеральний директор MegaGen Implant Co., Ltd. Dr. Kwang Bum Park
Місія нашої компанії незмінна - ми пропонуємо тільки ефективні рішення різних клінічних випадків і в такий спосіб сприяємо професійному зростанню стоматологів у всьому світі. 

На сьогоднішній день в лінійці продукції MegaGen більше 2000 найменувань за різними напрямками в дентальній імплантології. У 2006 році ми стали першими виробниками імплантологічних систем з Південної Кореї, які отримали схвалення Управління США з контролю якості продуктів харчування і лікарських препаратів (FDA).

Особливості та різновиди корейських імплантатів Megagen (Мегаджен)

Імплантація MegaGen - це справжній прорив у стоматологічній галузі. Дентальна імплантація передбачає впровадження в кістку в ділянці відсутнього зуба штифта з медичного титану, безпосередньо на який згодом встановлюють протез ("коронку"). Імплантати MegaGen мають перевагу зокрема завдяки можливості роботи за протоколом "негайного навантаження". Це означає, що одразу після встановлення зубного імплантату в кістку можна приступати до протезування.

Імпланти MegaGen гідно зарекомендували себе в умовах недостатньої кількості кісткової тканини за допомогою застосування нанотехнологій Xpeed і KnifeThread.

Покриття Xpeed благотворно впливає на процес остеоінтеграції імплантату. Різьблення Knife Thread оснащене круглим дизайном витків, завдяки чому вдається домогтися досконалої стабільності імплантату в кістці будь-якого типу.

Виробник випускає безліч систем, серед яких найбільшу поширеність отримали AnyOne і AnyRidge. З їхньою допомогою можливо здійснювати одноетапну установку (відразу після видалення зуба) або через деякий час (двоетапний протокол). Час проведення процедури займає близько 20-30 хвилин.

Імплантати MegaGen AnyOne характеризуються високою якістю та естетикою, завдяки чому показують надійні віддалені результати. Вони мають конусне з'єднання абатмента в сукупності зі специфічним різьбленням KnifeThread і вузьким апікальним отвором. Це дає змогу встановлювати навіть у ложе маленького діаметра. Імплантати випускають у різних розмірах: діаметр від 3,5 мм до 7 мм, а довжина від 7 мм до 15 мм.
Імплантати MegaGen AnyRidge належать до класу люкс. Їх можна встановлювати як у кістку середньої щільності, так і в м'яку за щільністю кістку. 
Імплантати MegaGen використовують для проведення імплантації різними способами - класичним, трансгінгівальним або одноетапним.

Вони є ідеальним рішенням для пацієнтів, у яких діагностовано недостатній обсяг кісткової тканини. Завдяки невеликій довжині імплантатів з'являється можливість розв'язати навіть найважчі клінічні задачі, а в разі впровадження в зоні гайморових пазух - обійтися без додаткових заходів (оперативного втручання під назвою "синус ліфтинг").

Наприкінці 2017 року (на думку німецької асоціації Clean Implant Foundation) AnyRidge отримав звання "найчистіший імплантат"

Переваги імплантатів megagen

До основних переваг виробів південнокорейської фірми належать:

  • високі естетичні характеристики;
  • встановлення за будь-якого типу кісткової тканини;
  • можливість установки без свердління;
  • доступна ціна;
  • багатий асортимент розмірного ряду;
  • збереження кістки під час проведення процедури;
  • відсутність серйозних протипоказань і подальших ускладнень;
  • якнайшвидше загоєння м'яких тканин.
Категорії